Sivut

tiistai 9. elokuuta 2011

Viimeiset lomapäivät

Pakko on nyt hieman nolostuneena myöntää, että viimeiset lomapäiväni, maanantai ja tiistai, menivät molemmat koulussa!


Maanantaina menin koululle ajatuksena tehdä lukujärjestykseni ja siihen tarvittavat muutokset. Noh, lukkarin kun olin saanut itselleni väsättyä totesin, että "eihän tämä näin voi mennä" ja siirtelin muutamien oppituntien paikkoja. Kun olin suunnitelmani tehnyt valmiiksi totesin, että opolle on aivan liian pitkät jonot ja ajattelin suorittaa kurssimuutokset netissä. Hyvillä mielin lähdinkin kaverini kanssa shoppailemaan ja syömään.


NO... Kun palasin kotiin ja avasin netin totesin muutosteni olevankin liian monimutkaisia tehtäväksi netissä ja niimpä.... huoh.... tänä aamuna menin yhdeksältä jonottamaan opolle. Onneksi kuitenkin olin jo vähän ennen kymmentä välmis ja saatoin lähteä kaupungille pyörimään.


Yksin ei kuitenkaan ole ikinä kiva shopata ja ostinkin itselleni kaveriksi jonkin verran uusia vaatteita. Päätin kuitenkin palata kahdentoista aikoihin takaisin koululle, sillä rahapussini ei olisi antanut enää myöden yhtäkään vaateostosta! Koululla sitten hilluinkin kavereideni kanssa ja jonotimme vuorotellen opon luo yhen kaverini puoletsa. 


Itseasiassa en ole nähnyt suurintaosaa opiskelukavereistani koko loman aikana, joten olihan se ihan mukavaa heitäkin nähdä! Uudet ykköset olivat hieman hukassa, mutta tykissä kun ollaan, ei heidänkään tarvinnut tuntea oloaan vieraiksi.


Huomenna sitten alkaa aivan virallisesti opiskelu, mutta siitä kirjoitankin luultavimmin lisää lähipäivinä.


Olisi liian synkkää toivottaa "hyvää loman loppua" ja liian aikaista toivottaa "hyvää koulun alkua" joten toivotankin telle: HYVÄÄ YÖTÄ!


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti