Sivut

perjantai 5. lokakuuta 2012

Ei työt tekemällä lopu!

Ulkona sataa, kynttilät palaa. Kaikki tänpäivän "must" hommat on tehty. Nyt on kai sitten se hyvä hetki kertoa vähän tarkemmin viimeaikaisista käänteistäni. 

Nyt kun kirjoitukset ovat ohi on elämäni pyörinyt suurimmaksi osaksi taiteen parissa. Mistähän sitä edes aloittaisi...

Flamenco tunneilla teemme voimakasta, vahvaa ja maskuliinista farrucaa. Farruca on aikaisemmin ollut miesten tanssi, mutta nykyisin sitä tanssivat myös naiset. Tosin, useimmiten housut jalassa.

Tässä itseasiassa on melkein juuri sellainen tanssi, minkä haluaisin itse toteuttaa jossainvaiheessa. Ja täytyy sanoa, että jäi kyllä suu hetkeksi auki tanssin katsottuani... OLÉ!:


Koulussa sitten taas teemme itt-6 kurssilla, eli koreografikurssilla, omaa lattari koreografiaa ystäväni kanssa. Lisä haastetta antaa se, että kanssamme tanssii kaksi poikaa koulustamme, jotka eivät ole vanhojentanssien lisäksi juurikaan tanssineet. Tällähetkellä kuitenkin näyttää hyvältä ja valmista tulee aivan varmasti!

Musiikin parissa ollaan ehditty edetä myöskin. Saimme ystäväni kanssa äänitettyä jo osan biisistämme ja loppuosan äänityksiä odottelenkin jo innolla. Toisella musiikin kurssilla teemme 90-luvun konsertin, jonne harjoittelemme muutamaa biisiä, kunnon ysäri meiningillä tietenkin. :D

Teatteripuolella käy myöskin kuhina. Koulussa näyttämötyönkurrsilla ollaan hyvässä vauhdissa, eikä esitykseenkään enää ole ihan kauhean pitkä aika. 

Diplomityöstäni oli tänään ns. ensimmäiset lukuharjoitukset ja päästiin vähän kuulemaan, miltä kesän aikana tuottamani teksti kuullosti näyttelijöiden suussa. Ja hyvältähän se kuullosti. Nyt on hyvä fiilis ja saatiin jopa seuraavatkin harjoitukset sovittua. Tästä se lähtee.

Lempäälän nuorisoseura esittää talvinäytelmänään "Yksi lensi yli käenpesän". Ohjaajana toimii Pia Koponen, enkä tietystikkään voinut jättää tätä tilaisuutta väliin. Harjoituksia on ehtinyt olla muutama ja olen aivan intona! Ohjaajalla on hienoja ajatuksia näytelmän toteuttamisesta ja en malta odottaa, että saamme harjoitukset kunnolla käyntiin.

Tammikuussa sitten saatte nähdä mitä olen tämän syksyn, tulevan talven ja alku kevään aikana puuhaillut. Näillänäkymin näyttämötyön diplomini esitykset ovat tammikuun puolessa välissä (teatteriviikonloppuna). "Yksi lensi yli käenpesän" ensi-iltaa taas on suunniteltu tammikuun loppuun.


Viimeiseksi aivan mahtava löytö youtubesta. ThePianoGuys, olkaahyvä!!!


I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up.


Kivaa viikonloppua!!!

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti