Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Näytöksen jälkeen

Kun esitys on ohi alkaa tavaroiden paikoilleen vieminen. Minun aseeni ja vaatteeni ovat näytelmä'n aikana kulkeutuneet ympäri Rämsöön rantaa ja niitä saakin aina hyvän tovin etsiä. Tavarat ja vaatteer on pistettävä siististi paikoilleen sillä seuraavan näytöksen alussa tavaroiden on oltava helposti löydettävissä. Kukin näyttelijä huolehtii pääsääntöisesti omista tavaroistaan, mutta toisiamme auttaen saamme usein hommat nopeasti hoidettua.
Lavan takana aukeneva Suonojärvi on mukava virkistäytymis paikka kuuman näytöksen jälkeen niin lapille, kuin aikuisillekkin. Ne jotka järveen eivät uskaltaudu (joihin myös itse lukeudun) jäävät puimaan näytöksen tapahtumia ja syömään grillimakkaraa. :)


Näytös loppuu viikolla yhdeksän maissa ja näyttelijät pääsevat lähtemään kotiin n.kymmenen maissa. Kuitenkin näytöksen tapahtumat pyörivat mielessä vielä pitkään yöhön saakka, ja nukkumaan pääsen vasta keskiyön jälkeen.



Tämän päivän näytöksen jälkeen jäämme muutaman viikon tauolle ja näytökset jatkuvat taas ti 19.7. Pidämme yhdet harjoitukset enne tiistain näytöstä, mutta muuten kaksi seuraavaa viikkoa tulevat minun osaltani olemaan teatterivapaita (ainakaan lavalle en nouse). 

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti