Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kaikkea ja enemmän!

Hämeenpuisto klo.2 yöllä.

Ratinan sillan lähellä oleva puisto (mikälie)

Kun ei nukuttanut, opeteltiin kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja muuta mukavaa! :D





Ystäväni opetteli vesihiihtämään...

Miksi löysin keltaisia ja punaisia lehtiä heinäkuussa?

Kuvat ovat osa ystäväni mökiltä, osa kahden aikaan "Tampereen yöstä" ja osa vain jostain! :D


Kaksi viikonloppua Valkeakoskella koiravahtina sujuivat hyvin! (: En vain edelleenkään osaa päättää kumpi maistuu kamalemmalta; valmismarinoitu kana, vaiko valmiskaalilaatikko... hyi. Olen TÄYNNÄ säilöntäaineita! Onneksi äiti teki tänään Gambas Pil-Pil (tulinen tomaattikatkarapukeitto) (: <3

Tämänpäiväinen arvauskeskuksella käynti oli (yllätys yllätys) turha. Olen yskinyt nyt viimeiset 4-5 viikkoa ja todettiin vaan että "jos elokuun lopussa vielä yskittää, niin tule sitten uudestaan". Saan myös helposti allergisen reaktion pesuaineista yms. ja nyt vain todettiin että "laita nyt sitten sitä kortisonivoidetta jos tuntuu siltä". Huoh... Ainoa hupi oli odotushuoneessa kummia puhuva mies, jonka kanssa totesimme, ettei tarvitse tällaisilla kesäsäillä mennä rannalle. Voi mennä uikkarit päällä ulos ja kastua. Ja jos lihakset on jumissa, niin mikäpä muu auttaisi paremmin kuin sähköisku... hieman nauratti... Kävelin sitten terveyskeskukselta "lähikaupalle" (huomioikaa Vesilahden etäisyydet) ja muutaman metrin jälkeen totesin vesisateen vain yltyvän. Noh, läpimärkänä sitten kävin katsomassa vanhaa, yläasteaikaista kesätyöpaikkaani, jonka jälkeen sain itseni hilattua kauppaan.


Aluksi oli vaikea tajuta, ettei sateenvarjoa ole, jos sitä ei osta. Nyt ymmärrysvaikeutta tuottaa se, että jos sataa ja varjo ei ole mukana, kastuu!


Että näinkin jännittävä päivä! Jee.


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti