Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

I'll wait for you, maybe

Ajattelin taas jakaa ärsyttävän yltiöpositiivista energiaani muillekkin! (; 

Työviikko ala-asteella taas pulkassa ja kyllä tuntui tänä aamuna hyvältä herätä vasta 9.30. Huonompi homma tosin on, että olen totuttanut itseni siihen että tähän aikaan olisin jo juonut minimissään 3 kuppia kahvia.... Nyt siis äkkiä KAHVIA!

Muiden valittaessa pakkasesta itse ihailen upeita puita joilla on timanttihunnut yllään ja öisiä tähtitaivaita... JA SITÄ KUUTA!!! <3 Kuuhulluus on hyvästä (; Okei, täytyy myöntää että siinä vaiheessa kun sisätiloissa on vähäiset 17 astetta ja suihkusta loppuu kesken lämmin vesi, ei naurata... Mutta Cityinkkarina on hyvä ihailla luontoa, pattereitten paahtaessa täysillä. ;)

Kaksi ystävääni matkasi 2 kk ympäri Austraaliaa ja tänään näen heidät ensimmäistä kertaa matkansa jälkeen. Pelkkä ajatus jälleennäkemisestä saa jo suupielet kaartumaan rutkasti ylöspäin ja silmäkulmat vähän kostumaan... :) can't wait!




Ja loppuun vähän mainostusta:
www.nuorisoseura.fi
https://www.facebook.com/events/229450063903941/?fref=ts
 Käykää ihmeessä kurkkaamassa millaista näytelmää par'aikaa olemme tekemässä! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea sun positiivisia postauksias hektisen arjen keskellä :) Pitäisi ehkä itsekin keksiä keinonsa tulla lähemmäksi luontoa kaupungin keskellä...

    VastaaPoista