Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

Flying mind.



Rauhallinen perjantai aamu Valkeakoskella koira/talovahtina. Ajattelin aamun olla vain rauhassa ja liidellä pääni sisällä. Kohta pitäisi alkaa kirjoittamaan teatterikorkeakoulun ennakkotehtäviä ja illalla suuntaan jälleen Tarkastaja tulee:n näytökseen. 

Oikeastaan teki mieli vain alkaa kirjoittaa, vaikkei mitään kummallista asiaa oikein ollutkaan. Eilen Sarasvuossa oli haastattelussa samaani Susanna Aarnio. Aarniota on nyt lyhyellä ajalla haastateltu niin Hesarissa, Radio Rockilla kuin nyt sitten Sarasvuossakin. Radio Rockin haastattelusta en niin pitänyt haastattelijoiden.... noh.... lievästä asiattomuudesta, mutta Hesarin juttu, samoin kuin eilinen Sarasvuon haastattelu olivat hyviä. Eilisestä haastattelusta huokui samaaninaisen rauhallinen läsnäolo. 

Näillä tunteilla viikonloppua kohti. Tarkastaja tulee seuraavat näytökset siis tänään 28.2 klo:19 ja sunnuntaina 2.3. klo:17.

Akaan Seudun arvostelu sanokoot näytelmästämme loputhttp://akaanseutu.fi/2014/02/27/salaisuus-toisensa-jalkeen-paljastuu/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti