Sivut

maanantai 20. lokakuuta 2014

Long time, no see...

Onko todellakin niin, että viimeksi juhannuksena olen kirjoitellut kuulumisiani... Jossain välissä 10 000 kävijän raja on ylittynyt ja ihanaa on huomata, että laiskasta kirjoittelustani huolimatta blogiani luetaan päivittäin! (: Ihanaa ihmiset!




Syksy on tuonut paljon uutta tullessaan. 1.9 oli virallisesti se päivä, kun muutin Pispalasta Kalevaan ja aloitin musiikkiteatteriopinnot! Hurjaa kyytiä ovat viikot kuluneet ja yhtäkkiä huomaankin aloittaneeni jälleen tanssin opettamisen, opiskelleeni rakastamaani asiaa useita viikkoja, täyttäneeni pyöreät 20 vuotta, asuneeni yli kuukauden jälleen yksin ja ylittäneeni lokakuun puolen välin. Hurjaa.

Muutos on aina hyvästä. Se on ainoa pysyvä olotila ja liikkuvaa autoa on kuulemma vaan niin paljon helpompi ohjata. <3

Muutama laulukeikka on myös tullut heitettyä ja loppukesän kohokohtia oli, kun lämppäsimme mm. Paula Vesalaa Rämsöön moottorimusiikin festareilla.

Näitä miettii tänään viimeyönsä valvonut, teetä ja yskänlääkettä ryystävä, kohta tanssinopettajan kenkiin jälleen hyppäävä nuori nainen. Nyt tuntuu siltä, että oli oikea aika palata takaisin bloggaamisen pariin ( meikäläisen toilailuja voi kuvien muodossa seurata nykyään myös instagramissa kun etsii nimellä lehtsan ) ... (;

Syksyistä viikkoa!


1 kommentti:

  1. Voi ei! Jotain on näemmä käynyt aikaisempien tekstieni kuville... noh. ei voi mitään. Harmi!

    VastaaPoista