Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Bananas are for monkeys!



Taas voisi olla aika ilmoitella omasta olemassaolostaan! (enkä sitten todellakaan tiedä mistä toi otsikko tuli!!! :D)


On hassua, kuinka ihmiset ovat kiinnostuneita, mutta eivät uskalla näyttää sitä suoraan.
Eilen kuljin kaupungilla shortseissa, nahkatakissa ja blues brothers aurinkolaseissani ja en voinut olla kiinnittämättä huomiota ihmisten ilmeisiin. Jotkut paheksuivat, toiset katsoivat... noh... kiinnostuneesti, mutta kaikki yrittivät piilottaa katseensa aina kun katsoin heitä takaisin. Seisoskelin vartin ystäväni kanssa Hämeensillalla ja lähes jokaikinen ihminen katsoi meitä piiiiiitkään ja koitti myöskin samalla olla katsomatta. Ihmisten katseet varmaankin sai kääntymään poispäin se eriskummallinen asia, että hymyilin heille. Kaupungilla aivan liian monet ihmiset kävelevät katse kohti maata ja  suupielet alaspäin. Minä en. Ja sekös maailmaa kummastuttaakin! 




Tänään kävin tutustumassa Tampereen yliopistoon ja kaikkeen, mitä se voisi minulle tarjota. Paljon kaikkia mielenkiintoisia aloja tuli nähtyä, mutta ei edelleenkään tunnu löytyvän näyttelijän ammatin voittajaa. Ehkä iha hyvä niin! Tie teatterikouluun (joko Tampereelle, Helsinkiin, Lahteen tai jonnekkin päin Englantia) tulee mitä luultavimmin olemaan piiiiiitkän pitkä ja kivinen, mutta niinkuin tänään jo muutamalle ihmiselle tokaisinkin niin "Sinnehän mennään! Joko ensimmäisellä, viidennellä taikka kahdeksannella hakukerralla, mutta sinnehän mennään!" 


Eilen jaettiin syksyn yo-kirjoituksiin ilmoittautumislaput. Näinkö nopeasti se lukioaika sitten meni? Ollaankin tässä muutamallakin kaveriporukalla pohdittu, että kuinka moni ihminen meille sanoi lukion aloitettuamme "lukio on ihmisen parasta aikaa". MUTTA NYTHÄN SIITÄ ON JO YLI PUOLET KÄYTY! Toisaalta, tämänpäiväinen yliopistokäynti sai jo osittain ajatukset siirtymään seuraavaan elämänvaiheeseen. (:


Eilen oli viimeinen flamencotunti ja jalat edelleen muistuttuttavat erittäin kipeästi olemassaolostaan. Pitäisi tehdä englannin yo-vihko huomiseksi, mutta vieressäni polttelee muutama Tsehovin ja Ibsenin näytelmä, samoin kuin katsomosta eilinen jakso Bonesia... Ulkona sataa vettä, mutta onneksi mulla on pussillinen pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. (: Huomenna on perjantai ja sitä seuraa pitkä viikonloppu! (:


(Kuvan ottanut Maija Pyykkönen)
Hyvää, joskin harmajaa päivää!


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti