Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Olen onnellinen, mitä sä luulit

Sain ensimmäisen blogihaasteeni Jennalta (;  http://me-andmylittlelusciousworld.blogspot.com/2012/04/what-makes-me-happy.html


Haasteen tarkoituksena on ensin linkata haasteen antaja omaan blogiin, ja sen jälkeen listata asioita, jotka saavat hyvälle mielelle. Ja sitten tietysti laittaa haaste eteenpäin!


Elisi siis mikä tekee minut onnelliseksi!


Ensimmäisenä täytyy sanoa, ettei nämä ole sitten missään tärkeysjärjestyksessä! :D


Ystävät:




Erityisesti täytyy mainita TUHOTRIO! Ilman teitä tytöt oisin välillä aivan hukassa, eikä mun koskaan tarvii miettiä että piristäisittekö te harmaata päivää. KYLLÄ TE PIRISTÄTTE! <3 (: Nyt sitten tämä ei ole mitään halveksuntaa, syrjintää taikka mitään muutakaan rasismia muita ystäviäni kohtaan! Olette kaikki todella tärkeitä ja en edes muista kuinka monta kertaa olen tämän vuoden aikana sanonut että kuinka ihanaa on kun minulla on niin paljon ihania ystäviä.




Musiikki:




Olen nyt laulanut sellaiset neljä vuotta klassista, mutta tokihan musiikki on aina kuulunut elämääni. Kun ihmisiltä kysytään, mikä tekee heidät onnellisiksi, varmasti lähes kaikki jossain vaiheessa listaansa vastaavat musiikki. Kuitenkin olen varma, että kaikilla on jokin oma henkilökohtainen juttunsa mikä siitä musiikista tekee niin tärkeää. Minulle musiikki kertoo tunteista ja sen hetken fiiliksistä ja en todellakaan pysty kuuntelemaan aina samoja/saman henkisiä biisejä monta päivää putkeen. 


Tanssi:




Ja tottakai etenkin flamenco! Jälleen kerran, ilmaisumuoto jota tuskin sen enempää tarvitsee selitellä. Täytyyhän siinä olla jokin syy, että ole jo n.8 vuoden ajan käynyt flamencotunneilla. (:


Teatteri:




Jo katsellessa tulee todella hyvälle tuulelle, mutta kun pääsee itse lavalle.... Sitä sekunttia kun astut lavvalle ei vain voi kuvailla... Olet jännittänyt koko edellisen tunnin lavalle pääsyä ja kun se hetki koittaa tuntuu kuin pyörtyisit ja samalla et haluaisi olla missään muualla ja odotat jo että pääset lavalle.






Perhe: 




Se vain on aina paikalla... silloin kun tuntuu, että et sitä kaipaa... mutta myös AINA silloin, kun haluat tukea ja turvaa. Perhe aina tukee, mitä ikinä aijonkaan päättää tai tehdä. Me ollaan erimieltä monista asioista, mutta nauretaan sitäkin enemmän yhdessä. (:  (repesin tolle biisille niin paljon! :D Ja ei! en läytänyt yhtään kamalampaa biisiä! :DD



Tottakai minut tekee onnelliseksi moni muukin asia kuten kesä, luonto, eläimet ja se että täytän puolen vuoden päästä 18 (jee...) Mutta ehkä tärkeimmiksi asioiksi koin nämä! (:


Ja sitten haastetta asettamaan eteempäin!


Mai: http://glaeba.blogspot.com/
Sky: http://linssilapsi.blogspot.com/
Salla: http://lillasalla.blogspot.com/


Alkapaahan sitten skriivaamaan!!! ((:


Opettelin muutan tätä biisiä tänään pianolla: 




ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti