Sivut

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ja sanat, kun ne pääsi suusta, mietin onko pääni puusta.

Ääks!

Aikaa on taas kulunut viime tekstistä aivan liian kauan!



Juhannus oli ja juhannus meni. Vietin koko jussin, tai Lithan, tai minkä vaan, Vesilahdessa ihan rauhallisesti perheeni kanssa. Sunnuntai-maanantai välisen yön vietin ystäväni mökillä ja maanantai aamuna polkaisinkin taa (3h yöunilla) töihin. Olen viime ja tämän viikon pyöräillyt töihin, kun on tankoilusta joutunut pitämään pientä taukoa. Matkaa tulee yhteen suuntaan 12km, joten ei mikään ihan huono reeni. (: Tankotanssimassa toki yritän käydä niin usein kun mahdollista, mutta kun töitä on vaihtelevasti ilta seitsemään, ei oikein jaksa enää raahautua Tampereelle. 



Viimeinen viikko on lastenleirejä käsillä ja täytyy sanoa, että hauskempaa työpaikkaa saa hakea. Vai kuinka moni jää viideksi tunniksi ylitöihin (palkattomana) työpaikalleen ja pääsee kotiin vatsa kymmenen aikaan? (; Muut työntekijät ovat huippu kivoja, josta on TOSI PALJON hyötyä, kun lasten kanssa ei oikein meinaa löytyä yhteistä säveltä. (näin nätisti sanottuna)

Heinäkuun ensimmäisen viikon olen sitten lomalla jonka jälkeen heinäkuun toisen viikon torstaina menen loppuviikoksi Valkeakoskelle koiravahdiksi. Heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa kuljen sitten ympäri vesilahtea vetämässä lapsille urheilukouluja. Ei hullumpi homma sekään, vaikka Ilosaari jääkin nyt sitten välistä. (Sigur Ros... nyyh!)

Töihin pyöräillessä kuuntelen NRJ:tä (hyvää ns. reenimusaa) ja monenlaista biisiä sieltä radiosta aina kuuluukin. Päässä on nyt valitettavan usein soinut Stigin Viheltelen... ei hyvä!

Tämä biisi kuitenkin on jostain syystä jäänyt mieleen, vaikka en Anna Puusta tykkääkkään. (enkä kyllä Loiristakaan!)


Ehkä biisin sanoissa on jotain... hmm hmm 

Toisen biisin on siskoni mulle ensimmäisen kerran esitellyt ja nyt kun kuulen biisin vähintään kerran päivässä niin täytyy sanoa, että hyvä Train! (; 



Beauty in the water
Angel on the beach
Ocean’s daughter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti