Sivut

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Turhanpäiväistäläpinää.

Ja juuri silloin kun olisi kauhea hinku kirjoittaa, ei ole inspiraatiota kirjoittaa. :D

Lakkiaiset olivat ja menivät ja juhlat olivat mukavat! (: Ei pönötystä ja juuri sopivan vähän vieraita, niinkuin toivoinkin. Ilta huipentui bailaamiseen PITKÄTÄ AIKAA!

Hetkeksi ehdin hengähtää kun taas maanantaina puhalsivat uudet tullet. Tarkoitukseni oli viettää kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa lasten leiriohjaajana, mutta ilokseni työnantajani tarjosi minulle tänään sopimusta koko kesäkuuksi. (;

Tankotunnille en ole päässyt liian pitkään aikaan joten sunnuntaina pääsen "pitkästä aikaa" takaisin rakkaan ja kivuliaan harrastuksen pariin. 

Joka paikkaan kolottaa ja selkää vihloo. Tänä aamuna näytin (ja tuntui) enemmän zombielta kuin ihmiseltä, mutta eikös se mene niin että jos kuumetta ei mittää, sitä ei ole! (; Kahvia ja särkylääkettä siis naamaan ja töihin. Sormet ristiin että tämä, mikä lieneekään pöpö, menee nopeasti ohi! Taidan lopettaa ikkuna auki nukkumisen. ;P

Viikonlopuksi taidan suunnata Tampereelle, mikä on ihan mukavaa vaihtelua Vesilahdelle. (jossa tänään on koettu zombie-heräämiseni lisäksi toinenkin maailmanlopun merkki; ulkona salamoi, ukkosti ja satoi sormenpään kokoisia rakeita. Kyllä, pelkään ukkosta ja sulkeuduin huoneeseeni, suljin verjot ja menin muutamaksi tunniksi nukkumaan! :D )

And now some music! (; Pentatonix <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti