Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2011

Eräänä kauniina päivänä, kun ei huvittanut lukea läksyjä

Näitä päiviä tuntuu tulevan vaan enemmän ja enemmän mitä lähemmäs talvea mennään. Kamala väsymys ja sen myötä tuleva hyperaktiivisuus vaihtelevat muutaman tunnin välein mielessä.


Voisin piristää omaani, ja teidän mieltä pienellä valistus tarinalla.






Tänä aamuna aattelin kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä ja keittää kaurapuuoa itselleni mikrossa. Noh, paketista sitten luin erittäin helpot ja idioottivarmat ohjeet: 1dl kaurahiutaleita, 1,5dl vettä ja kolmeksi minuutiksi mikroon. Pakkauksessa muistutettiin myös että : sekoita puuroa aina välillä sen kolmen minuutin ajan.


No, minä kuitenkin ajattelin, että puuron sekoittamisesta ei olisi mitään muuta hyötyä kuin ettei se jäisi kokkareille ja päätimpä jättää tämän turhanpäiväisen sössäilyn ja laskin vain tyynen rauhallisesti mikrokuvun päälle, väänsin kolme minuuttia nappulasta ja lähdin tekemään muita aamujuttuja.


Kolmen minuutin päästä palasin ja kauhukseni huomasin, että olin keittänyt puurot mikroon. Mikrokuvun päällä olevasta reiästä oli pursunnut kaurapuuroa kuin mistälie tulivuoren kraaterista ja puuroa oli ympäri mikroa.


Näin siis pikaisesti ryhdyin siivouspuuhiin, ja päätinkin kaiken tämän jälkeen tarttua tuttuun ja turvalliseen banaaniin.


Muistakaa siis: NOUDATTAA PAKKAUSTEN OHJEITA KIRJAIMELLISESTI!!!


Aamulla tämä ei minua yhtään naurattanut, mutta nyt lukiessani tätä tekstiä uudelleen huomaankin ehkä pienen pientä arjen komiikkaa...
Ehkä nyt voisi olla hyvä hetki palata takaisin koulu kirjojen pariin.






Tapahtumarikasta syksyä!
ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti