Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kuka sammutti valot?

Tykkään asua maalla... paitsi silloin kun alkaa syys/kevätmyrskyt.

Toissapäivänä nautimme kokonaiset 16h sähköttömästä elämästä ja eilen saimme kokea saamaa luksusta vielä neljä tuntia.

Koko perheeltä kyllä kysyttiin hermoja, kun kaikki tapahtui kynttilän valossa. Sähköt menivät aamulla kahdeksan aikaan ja aamukahvin lisäksi mikään muu ei sitten ollutkaan lämmintä kokopäivänä. Jossain vaiheessa iltaa keksimme takallemme hyötykäyttöä ja ruuanlämmitys sujuikin osittain sillä. 

Kynttilöitä ja maalaismaisemaa, ah kuinka romanttista. Maalaismaisemaa ei tosin kyllä kovinkaan hyvin erottanut, ulkona kun ei minkään näköistä valaistusta ollut. Että jos joku nyt jäi kaipaamaan kivaa pikkulomaa romanttisessa maalaisympäristössä, niin tervetuloa vaan! Saa nähdä mitä stereotyyppiselle kuvalle "joululomasta maalla" tapahtuu, kun ikkunoista vetää, tallista lähtee katto ja sähkökatkon aikaan vesi pitää kantaa muutaman (kymmenen) metrin päästä.

Ei vaiskaan! Tähän on jo 17 vuoden aikana ehtinyt tottumaan ja oikeasti on ihanaa olla kotona! Nyt kun sähköt on jo palanneet ei haittaa vaikka ulkona vähän tuuleekin. Telkkari toimii, katkaisinta painamalla saa valot päälle ja hanasta tulee vettä. Mitä muuta sitä ihminen voisikaan toivoa!

Joten lopettakaa turhan marmatus ja nauttikaa olostanne! (:

Kuunnelkaa ja rakastukaa: http://www.youtube.com/watch?v=TFIBFd3gKHE

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti