Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

That's why the lady is a tramp!

Kirjoitin muutama teksi sitten kuinka on sellainen olo, että tästä tulee muutoksen kevät ja kesä. Myös muutamat muut merkit ovat vinkanneet siihen suuntaan ja nyt alan ymmärtää kuinka oikeassa olinkaan.

Muutan kolmen viikon päästä takaisin Vesilahteen. Lähes kaksi vuotta yksin asumista ovat siis pian ohi. Seuraavat viikot siis täyttyvät vanhan huoneeni siivoamisella ja muuttolaatikoiden täyttämisellä. Suoraan sanottuna hieman hirvittää. Tässä ajassa kun on ehtinyt jo luoda itselleen omat rutiinit, jutut, asiat mitä voi tehdä kyselemättä ja itsekseen. Kaksi taloutta siis sulautetaan takaisin yhdeksi.

Muutosta tapahtuu myös koulu/opiskelumaailmassa. Lukio jää taakse ja nyt on varmistunut että ensivuoteni menee välivuotta vietellessä. Kuitenkin kaveriporukastammekin varmasti useammat lähtevät kauemmas opiskelemaan ja jokatapauksessa ei ole enää mitään jokapäiväistä jonka takia ihmisiä näkisi. Jännityksellä jään seuraamaan mihin suuntaan ihmisten elämät lähtevät lutviutumaan ja varsinkin mihin oma elämäni suuntaa tästä. 

Töitä ei ole tullut mistään, mutta kova haku on päällä silti. Tänä aamuna lähti taas pari hakemusta, eli jo se on kumma jos ei kohta tärppää mistään. Parastahan olisi, jos jo nyt löytäisi sellaisen työn missä voisi olla koko välivuoden. Jää nähtäväksi miten käy...





Nyt kuitenkin taidan jatkaa päivän teemaa eli laiskottelua. Sain kuitenkin itseäni sen verran ulos, että ostin itselleni kengät ylppäreihin. Hyvä minä! 



Päivä on kulunut Lady Gagan ja Florence and the Machinen kanssa, eli tässä teillekkin jotain:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti