Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

Istun mökömököpuussa ja viskon KAIKKIA kävyillä!

Pitkästä aikaa voisi vähän taas purkaa ajatuksia tännekkin päin.


Näin eilen yhden meidän koulun abin tekemän näyttämötyön diplomityön ja täytyy sanoa, että en ole koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa. Grande Finale oli huikea! 




Se sai myös paineet nousemaan, itsellä kun olisi tuo diplomin teko edessä ensivuonna. Paljon on ideoita pyörinyt jo päässä, mutta kun en edes ole varma, minkälaista juttua haluaisin ruveta tekemään. Teatterin teossa olen melkoinen täydellisyyden tavoittelija ja voin vain kuvitella millainen olen, kun kyseessä on arvosteltava työ. Siksi monologi voisi tuntua hyvält vaihtoehdolt
a. Kaikki on itsestä kiinni, eikä ainakaan tule näkemyseroja. Mutta toisaalta... Ideani mitä olen ajatellut ovat kyllä sen tyylisiä, että tarvitsisin siihen jonkinlaisen työporukan. Sen kuitenkin tiedän, että en halua kovin suurta poppoota. Huvittavaahan sinänsä on, että olen alkanut jo nyt stressaamaan vuodenpäästä olevista asioista, kuten historian yo-kirjoitukset ja diplomityö. Pienintäkään huolen aihetta ei ole aiheuttanut esim. muutaman viikon päästä koittavat vanhojen tanssit. Silti on kai ihan hyvä alkaa nyt hyvässä vaiheessa suunnittelemaan ja päättämään mitä tekee, että sitten kun oikea-aika lähestyy, voi vain keskittyä harjoittelemiseen.


Commedia dell' arte naamareita. (TYKin teatteriviikonlopun Commedia dell' arte ei liity mitenkään tähän oikeaan.)
Jos jollakulla on joku hyvä idea/käsis, mitä mahdollisesti haluaisi lavalla toteuttaa, niin tuokaa ihmeessä luettavaksi. Vaikka en kellekkän ole luvannutkaan mitään, niin mitään vaihtoehtoja ei mielestäni kannata sulkea pois ja hyviä ideoita otetaan aina vastaan. :)


Tänään on ollut "ootte kaikki tyhmiä -päivä" ja "meen kotiin pakastepizzan ja sulkaalevyn kanssa ja linnottaudun sinne -päivä". Pahoitteluni siitä! :D Kait sitä joskus näitäkin päiviä tarvitaan.


Huomenna on koulussa kesä keskellä talvea teemapäivä ja pitäisi pukeutua kesäisesti... kyllä en tykkää... Illalla sitten TYKin teatteriviinkonloppu tapahtuma Commedia dell' arte, jossa näen perjantain ja lauantain aikana kaikki näyttämötyön diplomityöt. Ihan hyvä käydä katselemassa mitä tänävuonna on tehty ja saada ehkä ideoita ensivuotta varten. :)


Ensiviikolla alkaakin sitten jo kaikkien odottama koeviikko! JEE!!! Voisinkin siis taas jatkaa historian, espanjan, englannin tai yhtiksen lukemista... 


Jotta jaksaisimme paremmin perjantain, niin toivottelen nyt jo hyvää viikonloppua!


ZikZak


P.S. Voisin haluta tollasen tatuoinni joskus (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti