Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

Paluu arkeen

Lukuvuosi alkoi yllättävän kivuttomasti, vaikkakaan ei kovinkaan paljoa kiinnostanut tunneilla olo, kun tiesi vielä viikko sitten nukkuneensa pitkään. Oli kuitenkin ihana poiketa pitkästä aikaa kahville koulunjälkeen kaverin kanssa ja jutella tunnin verran niitä näitä. 


Sitten olikin vielä kovempi paluu arkeen. Piti käydä ruokakaupassa. En vaan tykkää siitä ruokien haalimisesta ja tympääntyneitten ihmisten väistelystä ja jonottamisesta... :D Kotona odottikin joululahjaksi saatu pölynimuri. 


Nyt jos mietitte, että olenkohan kipeä kun siivoan vapaaehtoisesti, niin voin kertoa että 17m2 kokoista huonetta siivoaa maksimissaan 15 min. :D


Huomenna sitten Hällään tanssimaan. Aamulla on onneksi vähintään reilun 1,5h harkat ennen varsinaista esitystä 14.30. Silti on vähän epävarma olo... Luultavasti kello 18 esitys sitten meneekin jo vähän varmemmin koska a) tanssin on saanut jo kerran vedettyä yleisölle b) katsomossa ei ole sinne pakotettuja lukiolaisia, jotka olisivat jo muuten päässeet kotiin. :D


Ei mulla oikeasti mitään asiaa ollut. Oli vaan niin kova halu jakaa tää biisi, että päätin sitten tässä samalla kirjoitellakkin jotain. 




ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti