Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Hengissä ollaan!

Eka viikko kesällä ilman teatteria on nyt takana...


HUH HUH! 


Tällaisten taukojen aikana oikeasti huomaa, kuinka koukuttavaa tuo näytteleminen oikeasti on! Jo ensimmäisten päivien jälkeen tuntui kuin taukoa olisimme pitäneet jo muutaman kuukauden. Nyt kun puolet tästä "pakko lomasta" on lusittu voi vain todeta että toinen viikko tulee kulumaan suunnattoman paljon helpommin!


No mihin sitten olen aikani käyttänyt... no... todella hyvä kysymys!
Alku viikko todellakin meni erittäin hitaasti, mutta loppuviikolle onneksi olin osannut laittaa paljon ohjelmaa; Kavereitten tapaamista, esiintymis keikka, siskon ratsastus kisat sekä kesäteatteri reissu Lempäälään. Koko viikon aikana olen luultavasti kuunnellut enemmän musiikkia ja tanssinut, kuin kahdella edellisellä viikolla yhteensä. 


Ensi viikoon kuuluukin sitten jo enemmän teatteri juttuja!
Aarresaaren miekka ongelmien vuoksi vaihdamme muutamien näyttelijöiden (mukaan lukien minun) miekkoja ja siksi ensi viikolla on kahdet ylimääräiset miekkailuharjoitukset yhden läpimenon lisäksi. Käymme miekkailukoreografiat läpi uuden mallisilla miekoilla ja läpimenossa sitten nimensä mukaisesti mennään koko näytelmä läpi, niinkuin näytöksessä konsanaan. 

Ensi viikko sujuu myös odottaessä pakettia Saksasta! Tilasin Thomannilta cajonin ja sen tulisi saapua ensi viikon puolella. Siis viikkooni tulee myös kuulumaan cajonin soittoa.








Tässä taas kerran linkki Rämsöön kesäteatterin sivuille:http://www.ramsoo.fi/kesateatteri/index.html


Näin siis taas on saatu yksi viikko pakettiin. Ja eikun uutta kohti!
Hyvää alkavaa viikkoa!


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti