Sivut

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Vähiin käy ennenkuin loppuu!

Nyt ollaan siinä pisteessä, että eilen oli Aarresaaren toisiksiviimeinen näytös! Tänään pidetään lepopäivä ja huomenna suuntaammekin Aarresaarelle viimeisen kerran. Nyyh...


Kyllä koko viikko on ollut melkoista herkistelyä, niin yksityiselämän, kuin teatterinkin takia.
Tälläviikolla meillä on ollut jo kaksi näytöstä, joiden aikana on jo pienet tipat tullut linsiin, kun ajatuksissa on, että nyt tämä sitten loppuu. Kesä on mennyt älyttömän nopeasti harjoituksissa ja näytöksissä, enkä olisi voinut itselleni parempaa kesää kuvitella.


Viimeisessä näytöksessä on ollut tapana tehdä pieniä piloja toisille näyttelijöille. Tarkoituksenä on leikkimieleinen vastanäyttelijän "pudottaminen" roolista. Tottakai kaikki jekut tehdään hyvällä maulla, ja toista näyttelijää ajatellen. Esityksen kun kuitenkin täytyy näyttää samalta yleisölle kuin muutkin näytökset.


Huomisen näytöksen jälkeen on luvassa teatteriporukan illanistujaiset joissa usein muistellaan kulunutta kesää, soitetaan, lauletaan ja muuten vain pidetään hauskaa kokoporukalla "viimeisin kerran". Perinteeseen kuuluu myös, että viimeisen näytöksen jälkeen näyttelijät heittelevät toisiaan järveen, roolivaatteet päällä. :D  Minua on jo hyvän aikaa muistuteltu tästä hauskasta tavasta. Kanssanäyttelijät kun haluavat varmistaa että minä lennän järveen, halusin sitä tai en. Kyllä varmasti minua alkaa itkettää, kun kaikki on ohi, mutta tuskin ehdin kauaa herkistellä, kun koko porukka on juhlatuulella.


Nyt kuitenkin on karistettava haikeat ajatukset vielä hetkeksi pois mielestä. Onhan meillä kokonaistä yksi näytös jäljellä. Vielä siis ehdit mukaan Rämsöön kesäteatterin seikkailuun: http://www.ramsoo.fi/kesateatteri/index.html
















Mukavaa viikonloppua!
ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti