Sivut

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Rytmi veressä!

Kuten jo aikaisemmin täällä olen kirjoittanut, tilasin viime viikonlopulla itselleni cajonin saksalaisesta musiikki kaupasta Thomannista. Tuttumme olivat kehuneet minulle liikettä ja uskalsinkin turvallisin mielin pistää tilauksen menemään. Kun selailin cajoneita huomasin että kirjo oli VALTAVA! Halvimman cajonin sai 38€:lla ja kalleimmasta saitkin pulittaa jo yli 400€. Huomasin pian tarjouksen, jossa hyvän kuuloinen cajon ja säilytys pussi maksoivat yhteensä 88€. Sivuilla mainittiin myös että postitusmaksu Suomeen on 12€, eikä tilaamiesi soitinten määrä vaikuta postituskuluihin. Siispä pistimme perheeni kanssa yhteis tilauksen menemään. Kitaran kielet, kastanjetit, cajon ja cajonin säilytys pussi. Yhteensä tämä hupi tuli maksamaan n.120€! Ei paha, jos minulta kysytään! Paketin saapumiseen tulisi kulua n. viikko. Ja tilaus tapahtui siis perjantaina.

Torsatina postiauto ajoikin pihaan ja kannoin hervottoman kokoisen laatikon sisälle auottavaksi. Nyt meidän taloudessa onkin sitten soinut cajon, kitara ja kastanjetti. 

Cajonia ei ole vaikea soittaa. Jos sinulla on yhtaan rytmitajua ja hieman rohkeutta cajonin soitto sujuu loistavasti! :) Olenkin jo paukutellut menemään jos jonkinmoisia rytmejä ja hyvältä kuullostaa!

Huoneeni on muuntautunut täysin musiikki huoneeksi. Isäni kantoi mahdottoman kokoisen kitaran vahvistimen huoneeseeni ja aikaisemmin siellä on ollut säilytyksessä yksi akustinenkitara, yksi sähkökitaja ja yksi 12kielinen akustinenkirtara sekä piano. Kuitenkin vahvistin, cajoni, kitarat, mirofoni ja muut musiikki kamat sopivat hyvin huoneeseeni, vaikkei paljoakaan ylimääräistä tilaa jäänytkään! :D

Nyt loppu viikko sujuu hyvin soitellen ja sunnuntaina näytelmää harjoitellen. Aarresaaren näytökset alkavatkin sitten jo tiistaina. JES! http://www.ramsoo.fi/kesateatteri/index.html

Rytmikästä loppuviikkoa!!!





















ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti