Sivut

torstai 7. heinäkuuta 2011

Shoppailu päivästä syömis päiväksi

Tänään vietin aivan mahtavan päivän kaverini kanssa Tampereella! Olin miettinyt jo etukäteen mitä kaikkea tarvitsen ja listasta löytyi mm. valkoinen kauluspaita, kesä mekko ja paljon muuta!


Heti ensimmäisenä päädyimme New Yorkkiin SYÖMÄÄN! Latino burgerit ja kana salaatit hupenivat nopealla tahdilla, ja niin shoppailu tankkaus oli tehty!


Aikamme kierreltyä alennus myyntejä tajusimme, että ei näin täydellä mahalla mikään shoppailu onnistu. Päädyimmekin istumaan Wayne´s Coffeeseen ja nauttimaan ice latten ja mansikka smoothien. 
Mansikka smoothie


Hetken "Väinössä" istuttuamme jatkoimme matkaa kohti alennusmyyntien ihmeellistä maailmaa. Kuitenkin esim. valkoisen kauluspaidan etsiminen tuotti melkoista tuskaa. Liian suuri, ei ole hyvä malli, näyttää kummalta jo henkarissa....... ja ainoa paita jonka löysin maksoi 50€ EI KIITOS!


Kesamekonkaan osatminen ei mennyt aivan putkeen. Mistään ei vain tuntunut löytävän "sitä oikeaa" ja tarpeeksi värikästä mekkoa. Joten sekin jäi siis ostamatta. Taas kerran tuntui sopivalta hetkeltä SYÖDÄ ja niimpä italialaisten jäätelöitten pariin tiemme kävi. Cola- ja banaani jäätelöt maistivat juuri siltä kuin italialaisen jäätelön tuleekin maistua... MAHTAVALTA!
Iloinen jäätelön omistaja!


Nyt varmastikkin ihmettelette että - "Eikö tuo ihminen saanut kuuden tunnin aikana mitään muuta aikaiseksi kuin syötyä?"


EI!


Ja se ei oikeastaan haittaakkaan. Jokatapauksessa näin kahta kaveriani ja vietimme hauskaa aikaa yhdessä, eikä rahaakaan mennyt juuri nimeksikään "turhuuksiin". Ensi viikolla sitten nokka kohti Ideaparkkia ja uusia aleja ;)!



Makoisia kesäpäiviä kaikille!'

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti