Sivut

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Mukava viikonloppu

En ikinä ole ollut niitä ihmisiä joille viikonloppu tarkoittaa ryyppyputkea! Minun viikonloppuni usein kuluvat huilatessa! Viikkoni kun on niin usein täynnä ohjelmaa alkaen viideltä aamulla ja päättyen kymmeneltä illalla. 


Tämä viikonloppu ei juurikaan tuonut poikkeusta. 


Lauantai sujui mukavasti perheen kanssa aikaa viettäen ja tanssikoeografiaa tehden. Koreografioitten tekeminen on minulle helppoa, ja niihin saan usein purettua erilaisia fiiliksiä. 


Sunnuntaina olikin jo oikein ohjelmaa tiedossa. Ystäväni siskolla oli rippijuhlat, ja minä yhden kaverini kanssa olimme lupautuneet tarjoilijoiksi. Homma oli minulle melko tuttu, olenhan ollut muutamana kesänä töissä kahvilassa ja tarjoillut myös yksissä ylioppilasjuhlisssa. Juhlat olivat mukavat ja hyvin järjestetyt, eikä tarjoilijoillakaan tuntunut missään vaiheessa että työt kaatuisivat niskaan. Niin hyvän kuvan me kuitenkin annoimme, että saimme jo tarjouksen seuraaviin juhliin elokuulle.


Tänään lähdemme koko perheen voimin katsomaan uusinta Pirates of the Caribbeania. Leffa on ensimmäinen jonka näen 3D:nä. Toivottavasti se on yhtä hyvä kuin kolme edeltäjäänsä!!!








Kivaa päivää kaikille (myös niille jotka tällä hetkellä ovat huonovointisina kotona, ja pohtivat mihinkä sitä taas viikonloppunsa on tullut käytettyä ;D )






ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti