Sivut

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Pirates of the Caribbean 4





Kuten jo edellisessä tekstissä kerroin, kävin eilen katsomassa uusimman Pirates of the Caribbeanin.
Leffa oli todella hyvä!!!


3D toi elokuvaan hienon lisän, mutta ilmas sitäkin leffa olisi ollut upea. Joistakin elokuvista näkee selvästi että ne on kuvattu ajatellen 3D mahdollisuutta ja normaalissa televisiossa kuvakulmat eivät näytä hyviltä. Tässä leffassa sitä ongelmaa ei ollut. Totesimme, että heti kun tämä ilmestyy DVD:lle, se tulee täydentämään meidän Pirates of the Caribbean levy kokoelmaamme. 


Elokuva oli mielestäni erilaien kuin kolme edeltäjäänsä, mutta ei huonossa mielessä. Tarina oli melko hyvä, ja stunt kohtaukset olivat mielestäni ehkä jopa parempia kuin kolmessa edelisessä Pirates of the Caribbeanissa. 
Silti elokuvasta mielestäni hieman paistoi "täytteen" tuntu. Ilman neljättäkin osaa olisivat edelliset leffat selvinneet ja neljännen osan tarina ei juurikaan vienyt kolmen edellisen muodotamaa tarinaa eteempäin.


Suosittelen kuitenkin kaikille tätä elokuvaa, joko 3D:nä, tai kaikille tuttuna 2D:nä. Näyttelijät tekevät taas kerran hienon suorituksen kyseisessä elokuvassa, ja kunnon merirosvo fanille juttua varmasti riittää!


Leffan traileri löytyy tästä: http://www.youtube.com/watch?v=t5AqJww06bw




Vauhdikasta päivänjatkoa kaikille!


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti