Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2011

Italia II

Terveisiä lämpimästä Bergamosta!
Eka päivänpuolikas Italiasta takana! :)


Lento tosiaan lähti Pirkkalan lentokentältä ja kone oli ihan ajallaan. En oikeen pidä lentämisestä (varsinkaan nousuista ja laskuista) mutta ihan hyvin kaikki sujui. Noh.. huomiota ei kyllä kovinkaan ehtinyt kiinnittää ilmakuoppiin kun italialais stuertit viihdyttivät meitä blondeja naismatkustajia ;) Opimme myös taas lisää italialaisesta kulttuurista. Kieliä ei tarvitse kovinkaan paljon osata. Riittää kun osaa sanoa englanniksi että kello on kaksi ja puoli. Millään ei ole kovinkaan kovaa kiirettä ja kun stuertti sanoo tuovansa vaihttorahat sinulle kohta takaisin, joudut niitä luultavimmin itse käydä pyytämässä juuri ennen lennon loppua. Onneksi ei tarvitse olla tiukkapipo vaan voi vain nauttia noista huolettomista tempauksista.


Kun saavuimme Bergamon lentokentälle ja lähdimme taxilla suunnistamaan hotellillemme huomasimme myös ettei sinun tarvitse niin kovin hyvin tietää minne ollan menossa ennen kuin ryhdytään ajamaan. Taxikuskimme joutui turvutumaan elävään navigaattoriin, kun pyöräilevä eläkelläinen lupasi opastaa meidät hotellillemme. Pitkin Bergamon pikkukatuja me sitten ajellimme pappan takana ja koitimme arvailla minnepäin hän seuraavaksi kääntyy. :) Välillä hieman kyllä hirvitti taxin kyydissä, kun 70km/h alueella ajettiin lähempänä 100km/h!


Hotellimme Joia on täysi taivas! Mutta mitäpä siitä enempää kertomaan. Katsokaa itse! http://www.booking.com/hotel/it/joia-luxury-apartments.fi.html?aid=311095;label=hotel-17970-it-lr2RZnU*DcJB32yGJ_gmAQS2700635199;ws=&gclid=CIiQgPjBoqsCFUO_zAodGm8xlQ


Purettuamme vähäiset matkatavaramme kävimme uimassa ja lähdimme Bergamon keskustaan syömään.
Nyt onkin maha täynnä mm. italialaisia lihapullia, mozzarella salaattia ja pistasia jäätelöä. NAM!


Huomena suuntanamme on Milano ja siellä erityisesti shoppailu ja outletit. Olenkin tässä illan aikana merkannut karttaamme eri outlettien sijainteja, ettei huomenna tarvitse kuin nauttia syömisestä ja shoppaamisesta. :)




Ei kai tässä muuta! Huomenna jatketaan!


ZikZak

1 kommentti:

  1. Kiva! Nähdään sitten täällä Suomen kylmyydessä (joskus jos maltatte tulla pois!) :D
    Tv: sisko

    VastaaPoista