Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Italia IV

Tänään sitten tuli käytyä Bergamon vanhassa kaupungissa ja kauppakeskus Orio centerissä.


Aamulla saimme kuulla, että Bergamon keskustaan menee tänään vai kaksi bussia ja samoin pois keskustasta. Päätimme tilata (taas kerran) taxin, joka veikin meidät aivan keskelle Bergamon vanhaa kaupunkia. Vanhasta kaupungista äiti löysi itselleen huivin, mutta kamala vesisade haittasi paljon menoa. 


Päätimme mennä bussilla vanhasta kaupungista Bergamon keskustaan, jossa kävimme kahvilla. Tilasin itselleni kaakaon, mutta kun se saapui pöytään huomasinkin saaneeni kuumaa suklaakiisseliä, klimppeineen päivineen. :D 


Kun vesisateesta ei tullut loppua, otimme suunnan kohti Orio centteriä, joka on kuulemma Euroopan isoin kauppakeskus. Noin kolmen tunnin shoppailun jälkeen mukaamme tarttui tuliaisia ja minulle tosi hieno talvitakki. Kävimme syömässä sushia, jonka jälkeen lähdimme taxilla takaisin hotellille. 


Huomenna meidän pitäisi saada taxi hotellillemme aamulla kello: 6.30. Saa nähdä kuinka onnistuu, Italiassa kun kaikki (myöskin aika) on hyvin suurpiirteistä. Olemmekin laskeneet rutkasti ylimääräistä aikaa sen varalle, jos jokin ei menekkään ihan niinkuin on suunniteltu. :D Tänään päivä jatkuu tavaroitten pakkaamisella ja laukkujen punnitsemisella.


Tanti saluti


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti