Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

Just dance!

Okei. huomenna sitten on mun ekat tanssin näytönpaikat. Vähän jänskättää miten vaihdot sujuu, vaikkei ees huomenna pitäs niissä olla mitään ongelmaa. Isompi kiire on mulla chachan ja laulun välillä, mutta homisiin näytönpaikkoihin ei tuu livemusaa, joten en myöskään laula vielä huomenna. Kunhan nyt saadaan toi huominen pois alta niin voi alkaa kunnolla jännittään lauantaita. :D Kaikki sitten katsomaan klo. 15 eteempäin lauantaina!
Vähän myös huolestuttaa, kun mulla jää kahdet flamenco reenit väliin peräkkäisillä viikoilla. Viimeviikolla oli koe viikko ja jäin kotiin lukemaan ja tällä viikolla menen Hällään katsoon "Mustaa leijonaa" koulun tanssiryhmän kanssa. Nooh.... toivottavasti flamenco porukka ei ihan hirveesti etenis näillä viikoilla, niin pääsisin mahdollisimman nopeesti taas vauhtiin mukaan. 


Tällä viikolla on mun äidin ja pikkusiskon synttärit ja koko muu perhe on juhlimassa niitä Espanjan lämmössä. Vähän pieni ikävän-/ kateudenpoikanen on alkanut heräileen, kun päivittäin saan kännykkääni tekstareita kuinka siellä on n. +20c ja papukaijat juttelee puissa. :D  Kirjotinkin viimeviikkoisessa enkun kokeen aineessa äidille onnittelupuheen josta sain 80/99 :) Voisi vaikka lähettää sen sinneppäin piiiitkän pitkänä tekstarina, taikka sitten vaan odottaa tyynen rauhallisesti viikonloppuun kun ne palaa Suomeen.


Olen tässä lähiaikoina käynyt katsomassa monia näyttämötyön näytönpaikkoja ja täytyy kyllä mainitä näin tekstini loppuun, että kyllä meidän koulussa on hyviä näyttelijöitä. Osissa käsikirjoituksia olisi voinut olla toivomisen varaa, mutta näyttelijäsuoritukset olivat taas kerran taattua TYK kamaa. Olenkin ihan intoa täynnä kun minullakin taas pitkän tauon jälkeen alkaa näyttämötyö. :)


Yritän aina välillä myrkyttää teitä vähän flamenco musalla ja tässä sitä taas. Tykätä ei tarvitse! :D Ei kukaan sattuisi tietämään mistä elokuvasta on kyse jossa tää biisi on/ onko tää joku elokuva ?






Kivaa alkuviikkoa! 
ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti