Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2011

Suklaamousse

Päätin tässä viettää rauhallista perjantai-iltaa kotona ja tein suklaamoussea. Tuloksen tiedän vasta parin tunnin päästä, mutta tässä jo nyt ohjeet.

SUKLAAMOUSSE
(6 hengelle) (valmistusaika 15min. + 2h kylmässä)

250g tummaa suklaata (yli 60% kaakaota)
100g voita
4 kananmunaa
4 rkl tomusokeria

1. Sulata sulkaa ja voi mikrossa. Sekoita sileäksi.

2. Erota kananmunien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset jäähtyneeseen voi- sulkaaseokseen.

3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää tomusokeri.

4. Sekoita valkuaisvaahto ja muihin aineisiin.

5. Pistä mousse jähmettymään jääkaappiin n.2h

Aika helpot ohjeet, mutta minun keittiötaidot tuntien saa nähdä mitä syntyi.


Ohjeet löytyy marraskuun Ellestä!

Jos ei onnistunut, tai muuten vaan alkoi ottamaan päähän ohjeet, niin ainahan voi sitten kuunnella tätä:


Hyvää viikonloppua!

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti