Sivut

perjantai 4. marraskuuta 2011

Life is good!

Joskus voi ja saa nauttia pienistäkin asioista. 

Eilen illalla aiheutin (taas kerran) tulivuorenpurkauksen pienoismallin mikrolla ja perunamuusilla, mutta isompaa vahinkoa ei syntynyt, joten ei hätää. :) Minä ja mikro ei vaan mahduta samaan keittiöön! :D

Tänään oli mun koeviikon toinen ja viimeinen koe, ihanaa! Perjantai jatkuukin rennoissa merkeissä. Muutaman minuutin kuluttua yksi kaverini tulee tänne ja syödään ja jutellaan. Se vaan on niin rentouttavaa parantaa maailmaa ihanien/ihanan ihmisen kanssa!

Kuuden aikaan mulla on pitkästäaikaa laulutunti ja sekin on ihan mukavaa. Saa nähdä muistuuko mieleen mitään, mutta ainakin pääsen treenaamaan lauluja pitkän tauon jälkeen. 

No mitäs sitten illalla? Hmm.. Voisin käpertyä glögimukin kanssa nurkkaan ja kuunnella musiikkia ja lukea kiinalaista elämänviisautta. Kävin sellaisen kirjan lainaamassa ja voin vain todeta, että fiksuja nuo kiinalaiset! :D Olen kirjassa tällä hetkellä luvussa, joka käsittelee johtajia ja virkamiehiä. Hieman kummaksuntaa minussa herättää kiinalaisten "oppineiden" jonkin sortin hyväksyvä asenne korruptioon.

"Puolet suhteilla, puolet lahjojen avulla" Rulin waishi

" Korkean virkamiehen, joka ei ota lahjuksia, olisi parasta vetäytyä kotitilalleen; pikkuvirkamies, joka ei hanki itselleen lisätuloja, ei saa lapsiaan naitetuksi."



Hyvää viikonloppua!

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti