Sivut

lauantai 5. marraskuuta 2011

Hyvä fiilis vaan jatkuu

Tänään oli Lapinniemi big bandin kanssa taas treenit ja tälläkertaa meni hyvin! Oli sekä laulu, että tanssi harkat, eli päästiin kokeilemaan steppiä ja cha chatakin liveorkesterin kanssa. En edelleenkään ole kovin tyytyväinen koreografioihin, mutta toisaalta... kunhan pääsee tanssimaan ja voinpa ainakin keskittyä täysin laulamiseen. Nyt "Beyond the sea" meni hyvin ja olin itsekkin tosi tyytyväinen. :)



Käväisin sitten vielä Lempäälässäkin käyttämässä yhden koiran ulkona. Oli aika tehokas olo, sillä kaiken tämän juoksentelun jälkeen kello oli kolme. :)
Parin tunnin hengähdystauon jälkeen illaksi menin istumaan kaverilleni ja katsottiin Talenttia. Ihan kiva ohjelma sillä lailla illan kuluttamiseksi. :)


Ehdimpä vähän ajatella pyhäinpäivääkin ja kynttilöitten sytyttämisiä haudoilla. Minulla on kyllä läheisiä poissa, mutta hautuumaalle en mennyt. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö ajattelisi heitä ja mielestäni kenenkään ei tarvitsisi tuntea huonoa omatuntoa haudalla käymättömyydestään. Muistella voi monella muullakin tavalla.


Tein viime viikolla mokkapaloja ja tarkoituksenani oli pistää osoite tähän, mutta silloin koneeni jökitti. Tässä tämä nyt kuitenkin on, vähän myöhässä tosin. :)

Kauheasti tekisi mieleni vaan jatkaa ja jatkaa kirjoittamista, mutta totuus on, ettei minulle tule juuri nyt mitään järkevää mieleen. Tai sanotaanko, että ajatuksia on, mutta liikaa ja yksikään niistä ei ole tarpeeksi valmiiksi jäsennelty kirjoitettavaksi. :D

Kuva ladattu: http://www.glitter-graphics.com/

Ja loppuun vielä melko random kimaltava kuva, joka ei liity mihinkään! :D


Hyvää loppuviikonloppua ja rauhallista pyhäinpäivää!

ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti