Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Stressiä ja onnistumisen tunteita

Olen joskus aika kova stressaamaan kouluhommia. Viime, tämä ja ensi viikko ovat olleet hyvät esimerkit siitä. Tälle viikolle minulle on pakkautunut äidinkielen mielipidepuhe, joka oli tänään, ruotsin aineen palautus ja terveystiedon mediatehtävä. Ensi viikolle onkin sitten varattu Brechtin Kolmen pennin oopperan lukemista ja Tuntemattoman sotilaan kuuntelua (äänikirjana). Näyttämötyön replojenkin opettelu voisi olla paikallaan. Kauheasti tuntuu että on hommaa ja ajoissahan ei kannata aloittaa hommien tekoa.


Kuitenkin, kun saa asioita tehtyä, ei voi välttyä hyvältä fiilikseltä. Tehokkuuden tunne on aina melko palkitseva. Äidinkielen puhe on pidetty, ruotsin aine kirjoitettu ja tt:n mediatehtävästä jo puolet tehty. Tuntematon soi tuossa taustalla ja Kolmen pennin  oopperasta on enää pieni pätkä jäljellä. Repliikitkin ovat alkaneet jo vähän pinttyä päähän. Nyt vain on edessä kilpajuoksu aikaa vastaa Tuntemattoman ja Kolmen pennin oopperan kohdalla, mutta sehän ei ole uutta.


Toinen artikkeli, josta teen tt:n mediatehtävän: http://www.city.fi/artikkeli/Nollakokoiset+naiset/2200/


Loppu ilta jatkuukin tästä läksyjä tehden ja mutakakkua syöden. Isällä on synttärit ja täytyyhän sitä vähän juhlistaa. :D
















ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti