Sivut

torstai 24. marraskuuta 2011

Nääspeksi 2011: Hänen toverinsa salaisessa palveluksessa

Olin eilen katsomassa Nääspeksin tämänvuotisen esityksen "Hänen toverinsa salaisessa palveluksessa". 


Nääspeksin esityksissähän on ideana, että perus kässärin lisäksi yleisö saa "keskeyttää" kohtauksen ja muuttaa sitä. Jutun ideana on siis impro. Taitavia improilijoita olikin lavantäydeltä ja täytyy kyllä sanoa, että minusta tuli Nääspeksin prokkiksien vakikatsoja. :) Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille vähän erilaista teatterikokemusta haluaville!


Viimepäivät ovat kuluneet äidinkielen "palopuhetta" miettien. Minulla on kauheat paineet, sillä huomiseksi pitäisi keksiä aihe, josta tämän viiden minuutin mittaisen puheen pitää. Sinänsä viisi minuuttiahan puhuu vaikka aiheesta, josta ei ole edes ikinä kuullut, mutta olisi silti tosi kiva ihan oikeasti tietääkkin omasta aiheestaan jotain tai olla edes kiinnostunut siitä. Luulen ehkä tietäväni että teen "lemmikkien huonosta pidosta" tai siitä kuinka "pahoinpideltyjä lemmikeitä ei saa palauttaa omistajilleen". Silti on miljoona muutakin aihetta, josta voisin puhua... 


Tänään saatiin näyttämötyössä näytelmät käteemme, josta esitämme näytönpaikoissa kohtauksia. Olin todella tyytyväinen, sillä pääsi esittämään Tsehovin "Kolmeen sisareen" vanhinta sisarta Olgaa. Rooli on todella mielenkiintoinen, sillä Olga on perheenpää ja käy "valtataistelua" veljensä puolison kanssa.


Kun muutin jäi kaiken tällaisen musiikin kuuntelu vähän vähemmäle, sillä en vain osaa olla tanssimatta kun kuuntelen tällaista musiikkia. Nyt kuitenkin olen hieman saanut pidettyä itseni kurissa ja tässä teillekkin pieni maistiainen, mikä on soinut minulla puhelimessa viimeaikoina.






Hyvää, pian alkavaa, viikonloppua!


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti