Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Marraskuu tanssii ja soi

Eilen olikin sitten Marraskuu tanssii ja soi tapahtuma, eli siis se Lapinniemi big band juttu. Kokonaisuudessaan koko ilta meni hyvin. Tanssit menivät kuin vettä vaan ja vaikka laulussa tapahtuikin tosi pieni kämmi, sain paljon kiitosta yleisöltä esityksen jälkeen. Lähdin sitten käymään vielä kotona Vesilahdessa ja näin pitkästä aikaa perhettäni, joka oli juuri toissapäivänä palannut Espanjasta. 


Sain aivan ihania tuliaisia: Punaiset korkokengät, Afrikkakuvioisenhuivin, käsikorun, hajuveden, karamellisoituja manteleita ja espanjankielisiä lehtiä. Kiitos paljon tuliaisista! :)


Hieman täytyy kritisoida tähän väliin Suomen lehtien hintoja. Jos ostata alennuksesta Ellen se maksaa 4,90€. Jos taas ostat sen normaalihintaisena hintaa tulee jo 6,95€. Espanjan Elle, joka on tuplasti paksumpi kuin Suomen versio, maksaa 2€! Huomasin saman ilmiön toissavuonna Englannissa. Suomessa kaikki on kallista!
http://www.elle.es/


Tänään sitten palasin Tampereen kämppääni ja päivä luultavasti jatkuu läksyjen teolla ja espanjankielisten lehtieni lueskelulla.


Hyvää isänpäivää kaikille isille!


ZikZak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti